Projecten 2011

Ook in 2011 staan er weer een hoop nieuwe projecten op de agenda van Open Mind experience. Omdat Open Mind zich ten doel stelt om elk jaar weer nieuwe initiatieven te ontwikkelen en ook de landsgrenzen over te gaan, zijn de volgende zaken op handen.

Zomercompetitie Rotterdam

Na een vergeefse poging in 2010 om ook in Rotterdam de Zomercompetitie van de grond te krijgen, gaan we dit jaar een nieuwe poging wagen; we weten immers dat de formule werkt! En dit jaar hebben we hulp! Omdat we dit jaar de Sunday Foundation steunen met onze evenementen, hebben de oprichters hiervan – Sander de Kramer en Hugo Borst – toegezegd te helpen met de totstandkoming van de Zomercompetitie Rotterdam. We konden ons geen betere ambassadeurs wensen dan deze twee oer-Rotterdammers!

Golftoernooi Amstelborgh

Omdat wij graag een zo breed mogelijk assortiment aan sporten willen aanbieden aan onze klanten, gaan we dit jaar voor het eerst een golftoernooi voor bedrijven opzetten. Echter, niet op de traditionele manier, maar op doordeweekse dagen over een langere periode. Het scenario van sporten na werk is iets dat erg goed aanslaat, dus ook met dit golftoernooi hopen we weer bedrijven aan te sporen hun werknemers en relatie lekker te laten bewegen.

New York City Summer League

Open Mind slaat haar vleugels uit naar het buitenland! Na uitvoerige gesprekken met verschillende partijen in New York, zijn we druk bezig om de Zomercompetitie ook naar de andere kant van de plas te brengen.

De focus hierbij zal liggen op de expat community in NYC. Daarnaast hoopt Open Mind te kunnen profiteren van het netwerk van bedrijven in Nederland dat ook kantoor houdt in NYC. Een zeer spannend project dat weer een nieuwe stap in de ontwikkeling van ons bedrijf zou betekenen